Maandelijks Archief: december 2017

De details van uw factuur of boekhoudstuk zijn niet zichtbaar

Wanneer u een document opent in Venice Facturatie of Venice boekhouding is het mogelijk om bovenaan in het lint de knop “Ophalen details” aan of uit te zetten.

ophalen

Op dat moment worden de detail lijnen van het stuk niet getoond waardoor u veel sneller kan bladeren door de verschillende stukken met de blauwe pijltjes aan de rechterbovenkant van de stukken.

pijlen

Indien u op een later tijdstip de details van de documenten toch wenst te bekijken kan u dit terug aanzetten.

U kan niet meer boeken doordat uw journaal is afgesloten

Wanneer u via Afdrukken boekhouding – details – journalen een journaal afdrukt kan u onderaan kiezen voor afsluiten.

journalen

afsluiten

Dat zal ervoor zorgen dat u net al bij een BTW aangifte uw periode afsluit voor nieuwe boekingen.  U krijgt dan ook een terechte melding dat u niet meer kan boeken in een bepaald stuk

journaal

Indien het niet uw bedoeling was om de periode af te sluiten bij het afdrukken van het journaal kan u dit gemakkelijk ongedaan maken.  Ga hiervoor naar Rapporten boekhouding – details – journalen en klik op het tabblad historiek

historiek

Klik de periode aan die u opnieuw wenst te openen en klik onderaan op heropenen

heropenen