Koppeling tussen Admin-IS van Syneton en Venice boekhouding

Indien u beschik over Admin-IS van Syneton dan kan u de aangemaakte verkoopfacturen exporteren naar Venice boekhouding. Voorwaarde is dat u beschikt over Venice importeren.

Om de verkopen in Venice te importeren, start u Boekhouding – Verkopen op en kiest u het tabblad Extra.  Vervolgens kiest u Importeren –  tekstbestand. Geef het pad op naar het tekstbestand dat u exporteerde vanuit Admin-IS alsook het pad naar het beschrijvend bestand.

Meer info over het exporteren vanuit Admin-IS vindt u op de website van Syneton. Er is ook een artikel beschikbaar specifiek over het exporteren naar Venice. (Klik op de blauwe trefwoorden om de link te openen)