Versie tegel toont beschikbare update niet meer

(Last Updated On: 9 januari 2019)

Indien u werkt in Venice op een lokale installatie (dus niet op ons Aspex portaal), dan kan u updates downloaden voor uw pakket.  Zo bent u zeker dat u steeds de laatste aanpassingen heeft die voldoen aan de wettelijke vereisten.  Voor Aspex klanten worden de updates automatisch gedaan. Bijgevolg is deze Kbase in dat geval niet van toepassing.

Wanneer een nieuwe versie beschikbaar is voor Venice, dan kan u deze terugvinden op onze update pagina . Daar kan u onder andere ook de systeemvereisten terugvinden . De updates kan u zelf doen of laten doen door uw Venice verdeler.

U kan dit ook zien op de versietegel in Venice doordat er een groene pijl en melding in de tegel zichtbaar zijn

Indien u deze tegel niet ziet staan in uw dashboard (tab start), kan u deze toevoegen door onderaan de knop “beheer tegels” aan te klikken en deze standaard tegel van Venice op uw overzicht te zetten

Indien de versietegel geen melding maakt van een nieuwe versie ondanks het feit dat er een nieuwe versie beschikbaar is, dan kan u dit (opnieuw) activeren op de volgende wijze

Een voorbeeld van een versietegel die geen meldingen (meer) toont van nieuwe versies

•  Klik op de Venice knop – instellingen – parameters – myVenice

• Zet het vinkje aan zodat we u deze meldingen kunnen sturen