Maandelijks archief: oktober 2014

Uw Venice gegevens bewaren op een NAS of niet-Windows server

U wil de Venice (Lite) data bewaren op een NAS (Network Attached Storrage), of op een server die uitgerust is met een ander besturingssysteem dan Windows of Linux. Tijdens de installatie van Venice krijgt u een foutmelding dat op het … Lees verder

Geplaatst in Interfaces/Technisch | Getagged , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Uw Venice gegevens bewaren op een NAS of niet-Windows server

Enkele tips bij het importeren van gegevens

Via de Import module kan je in Venice data importeren. De algemene werkwijze kan je in de volgende kbase terugvinden.  Hiervoor heb je een gegevensbestand nodig, en een beschrijvend bestand. Het beschrijvend bestand mapt de stukjes data in het gegevensbestand … Lees verder

Geplaatst in Interfaces/Technisch, Tip | Getagged , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Enkele tips bij het importeren van gegevens