Maandelijks archief: februari 2017

Overstappen van lokale Venice installatie naar Venice op Aspex (de accountant van morgen)

Indien u werkte met een lokale versie van Venice en u wenst over te stappen naar een ASP-model, dan kan u als volgt te werk gaan: 1. Controleer de versies van uw lokale Venice en deze op ASPeX .  Indien de … Lees verder

Geplaatst in Tip | Getagged , | Een reactie plaatsen

ODBC bestandsbeschrijvingen aanmaken in een client-server versie van Venice

Indien u vanuit Venice de ODBC-bestandsbeschrijvingen wenst aan te maken in een client-server versie van Venice, dan kan dit enkel gebeuren wanneer aan één van de volgende voorwaarden voldaan is: U heeft Venice opgestart op de server met een Windows … Lees verder

Geplaatst in Interfaces/Technisch | Getagged , | Een reactie plaatsen

Een veiligheidskopie / backup maken van uw gegevens in Venice

Een veiligheidskopie (back-up) is een garantie tegen het verlies van gegevens. Het is een kopie van de gegevens op diskette, tape of een ander beschrijfbaar medium. Bij Windows wordt een back-up programma meegeleverd (verschilt van versie tot versie), er is … Lees verder

Geplaatst in Uncategorized | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

Elektronisch factureren aan de overheid via PEPPOL

Vanaf Versie 10.40 van Venice is het mogelijk om elektronisch te factureren aan de overheid via PEPPOL.  Voorwaarde is dat u beschikt over Venice Facturatie Enterprise en over de optie Edocumenten. We geven u een overzicht van de te volgen … Lees verder

Geplaatst in Facturatie, Interfaces/Technisch, Sector, Tip, Uncategorized | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen