Maandelijks archief: november 2017

Interactie met Isabel is mislukt

Recentelijk werden de beveiligingscomponenten van Isabel aangepast.  Dat kan voor de klanten die de koppeling met Venice en Isabel gebruiken resulteren in een foutmelding bij het versturen van betalingen of het ophalen van coda bestanden . De melding zegt dat de interactie met … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Interfaces/Technisch, Tip | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen

Mailen via SMTP vanaf Venice versie 10.70

Vanaf de versie 10.70 van Venice zal het mogelijk zijn om via SMTP te mailen vanuit Venice alsook documenten afzonderlijk via SMTP te verzenden. Dit was reeds mogelijk voor de klanten die de module E-documenten gebruiken en die op een … Lees verder

Geplaatst in Facturatie, Interfaces/Technisch, Licentie, Tip, Webinars | Getagged , , , , , , | Een reactie plaatsen

Laden van de tegels kan zorgen voor vertraging in de Venice modules

We krijgen de laatste tijd wat meldingen dat bepaalde modules van Venice zeer traag opstarten. Dit komt vooral voor net na het opstarten van Venice.  Meestal gaat het dan over Windows 10 computers of een Windows Server 2016. Deze problemen … Lees verder

Geplaatst in Interfaces/Technisch, Tip | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

Investering komt in vak 82 en niet in vak 83

Voor onze klanten die de module beheer vast actief gebruiken is er een tijdje terug een aanpassing gedaan in Venice in verband met de investeringen. Bij het boeken van een investering met een bedrag kleiner dan 1000€ zal deze worden opgenomen in … Lees verder

Geplaatst in Boekhouding, Tip | Getagged , , , , , , , | Een reactie plaatsen